Aktuella projekt

Arbete som pågår eller fortfarande är aktuellt, såsom Lisen-böckerna och Svampriket.

Lisen

Tre barnböcker skrivna av Cecilia Sundh och illustrerade av Anna. ’Lisen åker vilse’ och ’Lisen och tjuven’ gavs ut 2018, den nya boken ’Lisen lussar loss’ är planerad att ges ut under vintern 2019 på Hegas förlag. De följer den kluriga och truliga flickan Lisen och hennes fantasi som ofta springer iväg med henne.

Alice i Underlandet

En färgsprakande och detaljrik bilderbokstolkning av de två klassiska Alice-böckerna, finns att beställa av Anna via mail.

Svampriket

Anna är sen sju år huskonstnär på spelsajten svampriket.se och där gör hon podcasts, konst och krönikor, ofta inom jämställdhetsfrågor. Några av hennes mest uppmärksammade projekt är podden ’Tits or GTFO’, Makeover-projektet och ’Gör-om-mig’.

Retrofili

Kollage av nostalgiska ting, Anna bygger skräddarsydda stilleben till privatpersoner som vill ha en färgklick på sin vägg.

Undervisning

Man kan boka bildundervisning och kurser med önskat innehåll för barn, tonåringar och vuxna via mail.

Anna Nilsson

Anna Nilsson

Konstnär

Arbetar med teckning för hand och digitalt. Inkluderar tekniker som tusch, akvarell och blyerts. 
Har arbetat med serieteckning, illustrationer, bilderböcker och barnböcker, tidningsillustrationer och kan utföra de flesta typerna av beställningsjobb. Föreläser, har kurser och undervisar för stora och små samt podcastar, debatterar och bedriver satir på spelsajten Svampriket.


Medlem i Illustratörcentrum, Svenska Tecknare och konstnärsgruppen KONSTFORM

Kontakta Anna!

9 + 5 =